Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Projectmanagement

Eigenaar of huurder. Nieuwbouw of bestaande bouw. Verplaatsing of uitbreiding. Eén locatie of meerdere locaties. Private of publieke sector. Uw vastgoedpartner, waar ook ter wereld

​​​​​​​​​​​​​​​Geen van onze concurrenten beschikt over zo'n uitgebreid pakket aan professionals, best practices en wereldwijde ervaring. Een pakket dat wij graag voor u inzetten. Onze klanten beschikken voortdurend over de expertise en de diensten van het team dat speciaal voor hen is samengesteld. Een kleine greep uit de mogelijke expertises van zo'n team: interieurinrichting, verhuizing, beheerplanning, techniek, architectuur en bouw. Dat betekent overigens niet dat onze klanten met elke afzonderlijke professional om de tafel gaat. Elk team staat onder leiding van een projectmanager van JLL en hij of zij is uw vaste gesprekspartner. Of het nu gaat om verhuizen of verbouwen.

Binnen budget en tijd de juiste kwaliteit leveren. Dat is altijd ons streven.

We zijn niet anders gewend. Maar daar houdt onze service niet op. Onze projectmanagers spelen ook in op de veranderende behoefte van uw bedrijf. Door extra ruimte te verzorgen of andere typen vastgoed aan te wenden. Wat de omvang ook is, samen met u bepalen wij wat de doelstellingen zijn. Die maken we meetbaar, om ze vervolgens te realiseren. Samen met u.