Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Winning Workplace

​JLL Winning Workplace Award: de werkplek als visitekaartje van het bedrijf

Klik hier om naar de website van de Winning Workplace Award 2017 te gaan.

Eens in de twee jaar reikt JLL de Winning Workplace Award uit. Deze award is een vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt. JLL benadrukt met deze prijs het belang van Winning Workplaces: aantrekkelijke en inspirerende werkplekken die inspelen op de behoefte aan activiteitgerelateerde werkplekken, aan werkplekken die een goede work/life balance faciliteren en niet in de laatste plaats een efficiënte tijdsbesteding versterken. 

In november van dit jaar zal de Winning Workplace Award voor de vierde keer worden uitgereikt. Dit jaar is het thema van de JLL Winning Workplace Award ‘Human Experience’. Het draait dit keer om de eindgebruiker en hoe deze gefaciliteerd en gemotiveerd wordt door zijn werkomgeving. We focussen ons hierbij op drie aspecten die van invloed zijn op de eindgebruiker: engagement, empowerment en fulfillment. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het congres van FMM Tomorrow@Work op 16 november. Volg al het nieuws over de Winning Workplace Award op Winning Workplace Award 2017 of op Twitter via @JLLNieuwsNL #WinningWorkplace.


“Winning Workplaces spelen in op de groeiende vraag van organisaties naar hoogwaardige, efficiënte en flexibele werkomgevingen die de bedrijfsprocessen en de medewerkers van organisaties maximaal ondersteunen."

~ Eelco Hoet, Head of Tenant Representation JLL​​

Please select an Internet Contact from the web part properties panel.