Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Huisvestingsadvies

Wij vinden voor u de optimale ruimte om uw bedrijfsproces te faciliteren,onderhandelen de beste huurvoorwaarden en besparen u hierbij geld en tijd

​​• Afstemmen van uw huisvesting op uw bedrijfsdoeleinden
• Optimalisatie van huurvoorwaarden (onder meer kosten en flexibiliteit)
• Vinden en aanhuren van nieuwe huisvesting
• Afstoten van overbodige bedrijfsruimte(n)

Optimale huisvesting begint bij het vaststellen van de korte en lange termijn bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie en de hierbij behorende ruimte behoefte. Wij adviseren over mogelijke kostenbesparingen en beperken van risico’s die het huren van bedrijfsruimte met zich meebrengt, dit om de optimale huisvesting voor u te vinden en om werkplekflexibiliteit en productiviteit van uw medewerkers te optimaliseren. Wij kennen de vastgoedmarkt en de drijfveren van gebouweigenaren en gebruiken dit inzicht om de beste huur- of koopvoorwaarden voor u te bereiken.

Wij richten een (her)huisvestingsproces efficiënt en transparant voor u in waarbij wij uw belangen optimaal behartigen. U zult op een efficiënte wijze de juiste bedrijfsruimte vinden tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden zodat u kunt focussen op wat voor u belangrijk is – het leiden van een succesvol bedrijf!