Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Strategisch Advies

Vastgoedadvies dat verder gaat dan de dag van morgen

​​​​​​​​​​​​​​​​Onze cliënten zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun vastgoedrendement te optimaliseren en de risico’s die daarmee gepaard gaan te beheersen. Wij leveren de creatieve en praktische oplossingen hiervoor. Als ervaren strategische vastgoedadviseurs zijn wij thuis in uw vraagstukken. Of het nu gaat om complexe issues t.a.v. asset management, aan-/verkoop van portefeuilles, of project- en gebiedsontwikkeling: onze adviezen dragen bij aan de beste vastgoedbeslissingen.

Wij zijn ondernemende en actieve adviseurs in vastgoedstrategie: messcherpe analyses van vastgoedkansen, de beste koers voor uw portefeuille of object, een goed gepositioneerde vastgoed(her)ontwikkeling. Strategieën geënt op uw doelstellingen, die wij gedegen onderbouwen vanuit vastgoed-, bedrijfskundig én financieel perspectief. Als klant profiteert u daarbij uiteraard van marktinformatie van onze researchers, waaronder onze transactiedatabases, waarmee wij ons marktleiderschap onderstrepen.

JLL een uitstekende reputatie op het vlak van commercieel vastgoed. Strategisch Advies richt zich daarnaast met succes op zorgvastgoed, woningcorporaties en publiek vastgoed.

​​​​