Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Herontwikkeling en Herbestemming

Toegevoegde waarde leveren bij het vernieuwen of herontwikkelen van uw vastgoed

Wilt u uw verouderd of leegstaande kantoor vernieuwen of herontwikkelen? Dan vraagt u zich uiteraard af welke oplossing voor u het meest kansrijk is. Een nieuwe gebruiksfunctie, upgraden van het gebouw of volledig verduurzamen behoren tot de oplossingen. Een gespecialiseerd (internationaal) team van adviseurs staat binnen JLL klaar om u te adviseren. Zij kennen de laatste trends, de markt en de spelers. Op basis van deze kennis ontwikkelen ze samen met u een nieuwe marktpropositie. Zodat u uw vastgoed weer goed in de markt kunt zetten, u de levensduur van uw vastgoed verlengt en de verhuurbaarheid vergroot.

Het ontwikkelen van een aantrekkelijke en vitale werk- of woonomgeving is een complexe opgave. De continu veranderende vraag naar vastgoed, trends bij gebruikers die elkaar steeds sneller opvolgen, maatschappelijke discussies en aanhoudende terughoudendheid in de sector vragen om vernieuwende en innovatieve ontwikkelstrategieën.

Wij maken graag inzichtelijk wat de potentie is van uw vastgoed bij (her)bestemming of transformatie. Een (her)ontwikkelingsanalyse geeft u inzicht in de marktpotentie, de technische mogelijkheden maar bovenal in de financiële haalbaarheid van uw kansrijkste toekomstige ‘product’.  Daarnaast helpen we u met het opstarten van de aanbesteding voor uw gebieds- of herontwikkeling en het vinden van de juiste samenwerkingspartners. Ook de begeleiding van de realisatie en de verhuur/verkoopstrategie kunnen we u uit handen nemen.

JLL is gespecialiseerd in het (her)ontwikkelen van met name complexe gebouwen, binnenstedelijke gebieden en verouderde (bedrijven)terreinen tot toekomstbestendige en vitale werk-, woon- en leefomgevingen. Of het nu gaat om bestaand of nieuw vastgoed, wij adviseren en begeleiden u graag bij het uitwerken van de economisch meest rendabele ontwikkelstrategie.