Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Duurzaamheid

​​​​​​​​​Strategisch Advies

Toegevoegde waarde met duurzaamheid voor uw vastgoedportefeuille? Wij geloven dat duurzame groei alleen mogelijk is met een langer termijn perspectief,​ waarmee u niet alleen op de korte termijn maar juist ook op de lange termijn een beter resultaat behaald. Onze professionals kennen de markt, weten de laatste trends als ook de duurzaamheidsissues en zoeken samen met u naar de juiste oplossingen voor uw organisatie.​

JLL streeft wereldwijd naar een leidende rol in de transformatie naar duurzaam vastgoed. In een wereld waarin economische, maatschappelijke en ecologische veranderingen veelvuldig voorkomen, is het continu bewaken van risico’s en kansen noodzakelijk. Hiervoor werkt JLL samen met internationale partijen en werken wij continu aan onze dienstverlening. Onze sustainability dienstverlening is gericht op het adviseren van beleggers, investeerders of gebouweigenaren bij het verduurzamen van het vastgoed of het op de juiste wijze weer toekomstig maken.

Wij helpen u graag in het inzichtelijk maken van de duurzaamheid van uw portefeuille, maar ook het beoordelen op objectniveau is mogelijk. Wenst u uw duurzaamheidsprestatie te benchmarken volgens internationale standaarden zoals GRESB? Overweegt u uw vastgoed te herbestemmen of wilt u deze upgraden? Of wilt u nieuwe green tools als greenlease introduceren? Wij bekijken graag met u naar de voordelen, zowel financiële als maatschappelijke toegevoegde waarde. Daarbij kijken we naar de lange termijn. Wij identificeren de kansen en bedrijfsrisico voor u en helpen u met een op maat gesneden duurzaamheidsprogramma.