Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Duurzaamheid

​​Duurzaam Ontwikkelen

Wereldwijd is het vastgoed verantwoordelijk voor circa 30% van de wereldwijde CO2-uitstoot en de klimaatveranderingen als gevolg van het energieverbruik van onze huisvesting. Wilt u vanuit ESG (Environmental, Social and Governance) strategie uw organisatie verder verduurzamen? Of wenst u uw vastgoed te verduurzamen? Kies dan voor duurzaam (her)ontwikkelen.

Steeds vaker verwachten klanten, aandeelhouders en medewerkers dat organisaties bewust omgaan met maatschappelijke en sociale vraagstukken. Ook de vraag naar een duurzaam en energiezuinig vastgoed neemt nog elke dag toe, of het nu gaat om een kantoor, retail of hotelomgeving. Door het duurzaam ontwikkelen of herontwikkelen van uw vastgoed voldoet deze weer aan de huidige marktvraag.

JLL is gespecialiseerd in het beoordelen van uw vastgoed en het bepalen van de juiste strategie. Op basis van marktgegevens, financiële haalbaarheid / business case en kennis van actuele trends beoordelen wij de risico en kansen van een herontwikkeling, herbestemming of transformatie. Ook bij het aantrekken van de juiste partijen (investeerders, projectontwikkelaar, aannemer of huurder) voor uw ontwikkeling nemen wij u graag uit handen.​

Zie ook pagina herontwikkeling