Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Duurzaamheid

​​​​​​​​Certificeren & Labels

Met meer dan 1.200 duurzaamheidsexperts heeft JLL in het afgelopen jaar (2013) meer dan 60 gebouwen gecertificeerd en velen assessment uitgevoerd waarmee we de duurzaamheid van gebouwen hebben beoordeeld. Op basis van internationale standaarden zoals LEED, BREEAM, Green Globes, Green Mark en Green Star helpen wij wereldwijd bedrijven hun duurzaamheidsambitie te behalen en aantoonbaar te maken. ​

Wilt u ook aan de slag met een duurzaamheidcertificering of ontwikkelt u liever uw eigen standaard? Onze professionals helpen u graag in bepalen van de meest gepaste certificeringsmethodiek, het uiteenzetten en het doorlopen van een bedrijfsspecifiek proces.

Energieprestatie gebouwen
Energielabels spiegelen niet altijd de échte prestaties weer van uw vastgoed. Laat u informeren over de fabels en feiten van de energieprestaties van uw vastgoed en verlaag servicekosten. Een energielabel zegt namelijk niet hoe efficiënt of energiezuinig uw klimaatsysteem is met als gevolg nog te vaak te hoge jaarlijkse kosten. Met onze property managers en energie-experts realiseren wij ook voor u aanzienlijke kostenbesparingen. Vastgoedbesparingen van tien tot twintig procent zijn daarbij geen uitzondering.

  • JLL heeft onderzoek gedaan naar de daadwerkelijk energieprestatie van energielabel samen met ‘Better Building Partnerships.

​​​