Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Verhuur

Optimaliseer uw vastgoed op basis van verhuuradvies op maat zodat het de juiste huurders aantrekt en behoudt, en een hoog rendement oplevert

​​​Bij het zoeken naar huurders voor commercieel vastgoed komt meer kijken dan alleen kennis van de vastgoedmarkt. Zo kunnen onze verhuuradviseurs dankzij inzicht in de markttrends en hun brede netwerk, snel en vooral adequaat inspelen op de snel veranderende behoeften van verhuurders en gebruikers. Als het gaat om de verhuur van commercieel vastgoed kunnen particuliere en institutionele beleggers, gemeenten en ontwikkelaars rekenen op het beste verhuuradvies. Hierdoor kunnen zij optimaal rendement halen uit hun vastgoed.

Verrassend verhuuradvies
Deze tijd van leegstand, herontwikkeling en herbestemming vraagt om de creatieve, innovatieve en doortastende verhuuradviseurs van JLL. Hun proactieve aanpak staat garant voor verrassende en uitvoerbare oplossingen, ook als het gaat om gedeeltelijke verhuur van kantoor- of bedrijfsruimten of herbestemming van een pand. Juist in zo’n complexe situatie geeft hun lokale kennis van de markt in combinatie met hun internationale expertise de doorslag. Zij spelen in op de specifieke behoeften binnen uw organisatie en vinden een oplossing op maat.

Heronderhandeling huurcontract
De verhuuradviseurs van JLL vinden niet alleen nieuwe huurders voor uw vastgoed. Minstens zo belangrijk is dat ze bestaande huurders voor u behouden. Dat voorkomt zowel tijdelijke als langer durende leegstand. Zo kunnen de adviseurs namens de eigenaar de heronderhandelingen over huur en huurcontract voeren. Of in overleg met gebruikers adviseren over het aantrekkelijker maken van een kantoor- of bedrijfspand. Het verhuuradvies breidt zich dan uit tot bijvoorbeeld herontwikkeling, duurzaamheid, herinrichting en werkplekadvies. De adviseurs van JLL kijken per definitie verder dan het geijkte verhuurpad.

Brede verhuurexpertise
De verhuuradviseurs van JLL hebben een brede expertise. Ze adviseren op het gebied van:
• Property marketing
• Huur(her)onderhandeling
• Verduurzaming
• Herinrichting
• Green Leases
• Servicekosten
• Warmte-koude opslag
• Werkplekoptimalisatie