Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vastgoedbeleggingen

Optimaal resultaat uit uw vastgoedbeleggingen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vraagt u zich af​ hoe beleggen in vastgoed kan bijdragen tot betere diversificatie van uw beleggingsportefeuille? Hoe maakt u binnen uw vastgoedportefeuille de juiste keuze​ tussen woningen, kantoren, logistiek of winkels? Of overweegt u een sale & leaseback constructie? De adviseurs van Capital Markets van JLL adviseren en begeleiden u op basis van de doelstellingen die voor u van belang zijn.

Vastgoedbelegging
Dankzij ons uitgebreide internationale en lokale netwerk binnen de vastgoedmarkt in combinatie met de kennis van onze gespecialiseerde researchafdeling weten onze deskundigen hoe de markt voor vastgoedbeleggingen zich ontwikkelt. Zo komen we tot interessante, innovatieve en altijd transparante oplossingen bij de aan- en verkoop van vastgoed.

Commercieel vastgoed kopen/verkopen
Vanuit onze expertise ondersteunen en adviseren we u bij gebieds- en locatiekeuze en bij juridische en financiële aspecten die van belang zijn bij vastgoedtransacties. Wij verdiepen ons in uw investeringsdoelstellingen. Daarbij zetten we ons wereldwijde netwerk in om voor u op lokaal of pan-Europees niveau een overeenkomst te realiseren die past bij uw portefeuille en uw ambities. Ook kunnen we voor u onderhandelingen voeren. Zo zorgen we voor aankoop of verkoop van vastgoed dat het beste aansluit bij uw doelstellingen.

Beleggingsprofiel
Wij zijn goed op de hoogte van de herkomst van zowel Europese als wereldwijde geldstromen .Daardoor is advisering over de financiële componenten van uw vastgoedbelegging bij ons in goede handen. Vanuit onze lokale expertise adviseren we al jarenlang buitenlandse vastgoedbeleggers over zowel de aan- als verkoop van Nederlandse vastgoedportefeuilles. Als het gaat om de aankoop van vastgoed leveren we maatwerk. We zoeken op basis van uw beleggingsprofiel objecten die aansluiten bij uw doelstellingen en portefeuille.

Mid Cap Investments
Het Mid Cap Investments-team kan u adviseren bij vastgoedbeleggingen in het middensegment van de kantorenmarkt: tot vijftien miljoen euro. Met onze diepgewortelde kennis van de lokale markt, gecombineerd met de uitgebreide internationale ervaring en expertise in beleggingsadvies, kunnen wij een belangrijke rol spelen in het adviseren van aan- en verkoop van kantoren in dit segment.​

Ethische gedragscode
Uiteraard kunnen we bij zowel aan- als verkoop van vastgoed een ‘due dilligence’ voor u uitvoeren. We werken daarbij vanuit de hoge ethische normen die binnen JLL wereldwijd worden aangehouden en zijn vastgelegd in onze Ethische Gedragscode.​​