Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Taxaties

Objectiviteit staat bij onze taxaties altijd centraal, daar hoeft u niet aan te twijfelen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​U heeft te maken met commercieel vastgoed en overweegt gebruik te maken van onze expertise. Waarom zou u nu juist voor ons kiezen? De reden is eenvoudig: u stelt hoge eisen aan kwaliteit. Net als wij. Onze taxateurs zijn zorgvuldig opgeleid. Ze hebben inzicht en marktkennis. Ze zijn nauwkeurig en werken met betrouwbare rekenmodellen. Objectiviteit staat voorop.

In 1994 kreeg JLL Taxaties als eerste taxateur in Nederland het ISO 9002-certificaat uitgereikt. Ook nu zijn we nog steeds een van de weinige taxateurs met zo’n certificaat. Voor u betekent het dat u kunt rekenen op een zeer hoogwaardige dienstverlening.  

Bij de waardering van individuele objecten en nationale of internationale vastgoedportefeuilles zorgen wij voor een consistent beleid. Die consistentie danken wij aan een internationaal netwerk van experts en internationale transactiedatabases. Ook doen we continu marktonderzoek en zorgen we voor een permanente informatie-uitwisseling.  

Door onze sterke marktpositie en internationale karakter hebben wij een zeer uiteenlopende klantengroep. Denkt u bijvoorbeeld aan eigenaren, gebruikers, beleggers maar ook aan accountants, fusiepartners en overheden. We taxeren een diversiteit aan onroerend goed. Van kantoren, winkelcentra en woningcomplexen tot grond en grote industriële complexen. Wij hebben inzicht in alle markten. Ook die van u!​